Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου αγώνα (13/2, 19:30) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΣ – παρέμειναν στα Γιάννινα μετά το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (10/2) – γι’ αυτό εξάλλου δεν ανακοινώθηκε η αποστολή καθώς ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει στους παίκτες που είχε πάρει μαζί του στην αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες. Το σίγουρο είναι ότι περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του έπειτα από τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον ΠΑΣ καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική λειτουργία της και κυρίως από τον τρόπο αντίδρασής της στην επίθεση αλλά και στο παιχνίδι μετάβασης. Είναι δεδομένο ότι περίμενε περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεκίνησαν στο παιχνίδι όπως και από αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν στη διάρκεια του.

Από την άλλη πλευρά αντιλαμβάνεται – και το δήλωσε εξάλλου – ότι το μυαλό όλων είναι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και στον στόχο της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ενόψει του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο, περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να δημιουργήσουν τις σχετικές συνθήκες επαναλαμβάνοντας εμφάνιση αντίστοιχη με τον πρόσφατο αγώνα Πρωταθλήματος όπου είχαν κυρίαρχο ρόλο στο γήπεδο και πέτυχαν εμφατική νίκη.



gazzeta.gr