Άρης και Βασίλης Τολιόπουλος έχουν συμφωνήσει προφορικά για την υπογραφή νέου συμβολαίου και απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την επικύρωση της… επιστροφής του 27χρονου γκαρντ.

Ουσιαστικά πρόκειται για την επικύρωση ενός προαναγγελθέντος γάμου καθώς Άρης και Τολιόπουλος έδειξαν από καιρό την επιθυμία μιας νέας συνεργασίας και μια συνάντηση του παίκτη με τον Γιάννη Καστρίτη ήταν αρκετή. Αυτή πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/6) όπου ο 41χρονος τεχνικός εξήγησε στον παίκτη τον αγωνιστικό ρόλο του, προφανώς ο τελευταίος γοητεύτηκε με τη διατήρηση αυτού του πρωταγωνιστή και απομένει μια ακόμη επαφή με τη διοίκηση της ΚΑΕ ούτως ώστε να κλείσει και τυπικά το ζήτημα. Κι έτσι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα ανταμώσουν ξανά έπειτα από το διάλειμμα των δύο μηνών όπου ο 27χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στη Γαλλία με τη φανέλα της Μπουζαλάκ.

Πέρυσι εξάλλου, η συνεργασία τους κύλησε εξαιρετικά και για τους δύο. Ο Άρης στηρίχθηκε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Βασίλη Τολιόπουλου και ο τελευταίος ανέβασε την τιμή της μετοχής του στο χρηματιστήριο του μπάσκετ έπειτα από μια κακή αγωνιστική περίοδο.

Εφόσον κλείσει και τυπικά το θέμα του Βασίλη Τολιόπουλο (σ. σ. πιθανόν σήμερα να υπάρξει νέα συνάντηση) σειρά θα πάρει ο Δημήτρης Κατσίβελης τον οποίον επίσης θέλει ο Γιάννης Καστρίτης. Μάλιστα, καθώς οι «κίτρινοι» δείχνουν να έχουν καταλήξει στην προοπτική συμμετοχής τους στο Eurocup της επόμενης χρονιάς, ο έμπειρος γκαρντ αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ζέση αυτή της συνεργασίας του με τους «κίτρινους».

gazzeta.gr