Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε ότι έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας ότι οι «πράσινοι» είναι σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Εργκίν Αταμάν ολοκλήρωσε ιδανικά τον κύκλο του ως προπονητής της Αναντολού Εφές, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Τουρκία στη σειρά των τελικών με την Καρσίγιακα. Η Εφές έκανε το sweep και ο Αταμάν αποχώρησε ως πρωταθλητής, αποχαιρετώντας τους παίκτες του και δίνοντας… ραντεβού στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα έκανε λόγο για τη νέα μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο A Spor, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που έχει κερδίσει τα περισσότερα ευρωπαϊκά μαζί με την ΤΣΣΚΑ , αλλά τα τελευταία χρόνια δεν είναι στο επίπεδο που θέλει. Η πρόταση που μου έκανε ο Παναθηναϊκός είναι για να τον αναγεννήσουμε και να επιστρέψει στις καλές του εποχές».

Έτσι ο Αταμάν επιβεβαίωσε τις υψηλές βλέψεις των «πράσινων» και την πρόθεσή τους να κάνουν δυναμικό comeback. Τόνισε, μάλιστα, πως έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο και κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχει μείνει τίτλος σε συλλογικό επίπεδο που να μην έχω κατακτήσει. Θέλω ένα ευρωπαϊκό ή ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα. Αυτή είναι για μένα η μεγαλύτερη εκκρεμότητα στην καριέρα μου».

gazzeta.gr