Η επιστροφή του Κέι Νισικόρι στο ATP Tour μετά από σχεδόν δύο χρόνια, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής καθώς ο top seed του Atlanta Open, Τέιλορ Φριτς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον έμπειρο Ιάπωνα.

Ο 25χρονος Αμερικανός, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επιβλήθηκε 6-4, 6-2 του Νισικόρι, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της ATP 250 διοργάνωσης που εντάσσεται στο πλαίσιο των τουρνουά προετοιμασίας για το US Open σε ένα μήνα.

Ο Φριτς έχασε μόλις πέντε πόντους πίσω από το πρώτο του σερβίς σε ολόκληρο το ματς (25/29) και χρειάστηκε μόλις 73 λεπτά για να φτάσει στην τελική επικράτηση.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξα σήμερα, γίνομαι όλο και καλύτερος κάθε μέρα. Μπορώ να πάρω πολλά θετικά στον επόμενο αγώνα. Ο Κέι υπάρχει από τότε που ξεκίνησα. Είναι απίστευτος παίκτης και εξαιρετικός τύπος. Είμαι χαρούμενος που τον βλέπω να παίζει ξανά, να έχει καλά αποτελέσματα και να χτυπάει την μπάλα μετά από τραυματισμό για τόσο καιρό” είπε ο Φριτς μέσα από το court.

Στα ημιτελικά της Ατλάντα, ο Νο1 Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Τζέι Τζέι Γουλφ που νωρίτερα επικράτησε 6-2, 6-3 του Ντόμινικ Κέπφερ.

Για το κάτω μέρος του ταμπλό, ο Αλεξάνταρ Βούκιτς έβαλε φρένο στον γηπεδούχο Κρίστοφερ Γιούμπανκς τον οποίον κέρδισε με 6-4, 6-4 και θα αντιμετωπίσει τον Ούγκο Ουμπέρ στα ημιτελικά, μετά τη νίκη του Γάλλου επί του υπερασπιστή του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, Άλεξ ντε Μινόρ με 7-6(4), 6-3 στον τελευταίο προημιτελικό.

 

 

ATLANTA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

 




tennis24.gr