Με τους πρώτους αγώνες του 3ου γύρου στους άνδρες και τη δεύτερη…δόση των “32” στις γυναίκες θα συνεχιστεί η δράση στη Μαδρίτη με το πρόγραμμα να ανοίγει στο κεντρικό court Manolo Santana (12:00 GR) με την αναμέτρηση της Έλενα Ριμπάκινα κόντρα στην Μάγιαρ Σέριφ, ενώ στη συνέχεια (όχι πριν από τις 13:30 GR) αρχίσει η αναμέτρηση του Αντρέι Ρούμπλεφ απέναντι στον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα. 

Στις 17:00 GR ο κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Σέιμπουθ Γουάιλντ και στις 21:00 GR η πρωταθλήτρια του 2023 Αρίνα Σαμπαλένκα θα παίξει κόντρα στην Αμερικανίδα Ρόμπιν Μοντγκόμερι. 

Το πρόγραμμα της Κυριακής στο Manolo Santana θα κλείσει ο δύο φορές πρωταθλητής στη Μαδρίτη, Αλεξάντερ Ζβέρεφ που θα παίξει κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ στην επανάληψη του ημιτελικού του 2018 που είχε βρει νικητή τον Γερμανό. 

Στις 12:00 GR θα ξεκινήσει και η δράση στο Arantxa Sanchez Stadium με τον Χόλγκερ Ρούνε να κοντράρεται με τον Ολλανδό Τάλον Χρίκσπουρ, ενώ περίπου στις 14:00 GR θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Ντάρια Κασάτκινα απέναντι στην Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα. Αμέσως μετά η Μαρκέτα Βοντρούσοβα θα αντιμετωπίσει την επικίνδυνη Μίρα Αντρέεβα, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με τις αναμετρήσεις Καρολίν Γκαρσία – Τζάσμιν Παολίνι και Τόμι Πολ – Φραντσίσκο Σερούντολο. 

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα έχουμε και στο Stadium 3 με τον περσινό φιναλίστ και αρκετά φορμαρισμένο Γιάν Λένανρντ Στρουφ να παίζει απέναντι στον Ούγκο Αμπέρ (12:00 GR), για να ακολουθήσει η αναμέτρηση της Γιούλια Πουτίντσεβα κόντρα στην Κάρολαϊν Ντόλεχαϊντ. Αμέσως μετά ο Χούμπερτ Χουρκάτς θα παίξει με τον Ντάνιελ Αλτμάιερ και στη συνέχεια ο Τέιλορ Φριτς με τον Σεμπάστιαν Μπαέζ με το πρόγραμμα στο 3ο μεγαλύτερο court να ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της πιο φορμαρισμένης παίκτριας στο Tour, Ντάνιελ Κόλινς με την Ρουμάνα Ζακλίν Κριστιάνο. 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)



tennis24.gr