Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια βίαζε και εξέδιδε μια 34χρονη από το Καμερούν.

Για περισσότερες από 4 ώρες έδινε εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως το θύμα έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έπεισε και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

«Ο εντολέας μου κρατήθηκε προσωρινά και από σήμερα μαζί με τους συνεργάτες μου θα προσπαθήσουμε να πείσουμε την κα Ανακριτή ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αθώος και ότι θα πρέπει να αποφυλακιστεί σύντομα», δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Μαρτυρίες επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της

Η γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών έζησε στα χέρια του τον απόλυτο εφιάλτη.

«Ο αστυνομικός με βίαζε με εξέδιδε μου έπαιρνε όλα τα χρήματα και με απειλούσε με όπλο. Φοβόμουν για τη ζωή μου. Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε. Μου είχε πει ότι αν τον καταγγείλω κανείς δε θα με πιστέψει».

Μαρτυρικές καταθέσεις επιβεβαιώνουν την καταγγελία του θύματος.

Φίλη της 34χρονης μάλιστα έχει στην κατοχή της φωτογραφικό υλικό που δείχνει τον αστυνομικό να της παίρνει τα χρήματα από τις ερωτικές υπηρεσίες που την εξανάγκαζε να προσφέρει σε διάφορους πελάτες. Το υλικό κατατέθηκε στις Αρχές.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών καταγγελία γυναίκας από τη Ρουμανία

Η αστυνομία ερευνά την καταγγελία και άλλης μίας γυναίκας από τη Ρουμανία που φέρεται να είναι η πρώην σύντροφος του αστυνομικού. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι είχε παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά και απέναντί της.

Ταυτόχρονα, οι Αρχές ερευνούν και το εάν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που να εξέδιδαν την 34χρονη, η οποία φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει και πλέον μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη της παρακολουθείται από ψυχολόγο.



megatv.com