Η Corriere dello Sport στο πρωτοσέλιδό της αποκάλυψε σήμερα (07/10) ότι η Ρόμα είναι έτοιμη να απολύσει τον Ζοσέ Μουρίνιο σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος κόντρα στην Κάλιαρι, αλλά οι Ρωμαίοι διαψεύδουν κατηγορηματικά το ιταλικό Μέσο!

Η Ρόμα πραγματοποιεί κακό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν (βρίσκεται στη 13η θέση της Serie A) και ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δεχτεί δριμεία κριτική για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο χορτάρι.

Μάλιστα η Corriere dello Sport κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδο την πιθανή απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος κόντρα στην Κάλιαρι. Συγκεκριμένα το ιταλικό Μέσο ανέφερε ότι οι ιδιοκτήτες των «τζιαλορόσι» είναι έτοιμοι να απολύσουν τον «Special One» σε περίπτωση που δεν πάρει το «τρίποντο» κόντρα στην Κάλιαρι και εξετάζουν τον Χάνσι Φλικ για πιθανό αντικαταστάτη του.

Ο σύλλογος όμως έσπευσε να αντιδράσει χαρακτηρίζοντας «ψεύτικη» την είδηση μιας πιθανής απόλυσης Ζοσέ Μουρίνιο σε περίπτωση ήττας από την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Σύμφωνα με το Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ANSA) ο σύλλογος της ιταλικής πρωτεύουσας επαναλαμβάνει ότι δεν θα υπήρχε ποτέ καμία επαφή μεταξύ των Αμερικανών ιδιοκτητών, και του Γερμανού προπονητή Φλικ για μια πιθανή συνεργασία μετά τον Μουρίνιο.



gazzeta.gr