Ο Τζορτζ Μπάλτοκ τόνισε πως όλοι στην Ελλάδα σκέφτονται μόνο το ματς με την Ιρλανδία και όχι εκείνο με τη Γαλλία που ακολουθεί.

Λίγες ώρες απέμεναν για το αυριανό (16/6) ματς της Εθνικής μας με την Ιρλανδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του επόμενου EURO και ο Τζορτζ Μπάλντοκ τόνισε πως όλοι οι διεθνείς μας «σκέφτονται» μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι εκείνο με τη Γαλλία που ακολουθεί (19/6). Παράλληλα ο 30χρονος μπακ υπογράμμισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πως είναι τιμή του που αγωνίζεται στη «γαλανόλευκη».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθεί η ομάδα ενώ ακολουθεί το ματς με τη Γαλλία: «Ο κόουτς μας έχει μάθει σε άλλη νοοτροπία. Το πιο σημαντικό είναι με την Ιρλανδία. Έτσι σκεφτόμαστε από την στιγμή που είναι εδώ ο προπονητής».

Για το ότι πρέπει να νικήσει την Ιρλανδία: «Καταλαβαίνω γιατί αρκετός κόσμος σκέφτεται έτσι. Είμαστε επαγγελματίες και εγώ δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε απέναντι στο Γιβραλτάρ ή την Ιρλανδία.

Για να προκριθούμε θέλουμε και αυτή τη νίκη» Για τον δικό του ρόλο και αν του αρέσει η επίθεση: «Η επίθεση είναι ωραία σε μία ομάδα αλλά πρέπει να αμύνεται. Ένας παίκτης πρέπει να είναι ομαδικός γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του».

Για το πώς αισθάνεται που είναι στην Ελλάδα: «Είμαι υπέρηφανος γιατί η γιαγιά μου ήταν Ελληνίδα και θα είναι υπερήφανη για εμένα. Είναι τιμή μου να φοράω το εθνόσημο».

Για το αν πιστεύει ότι θα βοηθήσει το γεγονός ότι ξέρει κάποιους παίκτες της Ιρλανδίας: «Είναι ηγέτης ο Ίγκαν αλλά ανυπομονώ πραγματικά για το αυριανό παιχνίδι»

gazzeta.gr