Σε τριήμερο αυθαιρεσίας μετατράπηκε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Από 29 Απριλίου έως και την πρώτη Μαΐου, σε Μύκονο, Μήλο και Φολέγανδρο έγιναν 18 συλλήψεις.

Άλλοι έκαναν διακοπές… και άλλοι παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Στη Μύκονο κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Χθες το μεσημέρι η αστυνομία συνέλαβε 6 άτομα για εργασίες σε αυθαίρετα κτίσματα εντός ξενοδοχειακής μονάδας.

«Αν εδώ είναι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Αιγαίου και γίνονται ακόμα τα αυθαίρετα, τι να πούμε πια; Τι να πούμε πια; Δηλαδή ούτε φοβούνται κανένα, ούτε τους ενδιαφέρει τίποτα; Ποιοι τα κάνουν όμως τα αυθαίρετα, εδώ είναι το θέμα» λέει η δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου.

Καταγγελία για αστυνομικό με αυθαίρετη βίλα

Στο νησί των ανέμων συνέβη και αυτό. Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλεται πως έχει αυθαίρετη βίλα στο νησί 500 τετραγωνικών μέτρων.

«Έχουμε σύλληψη ενός αστυνομικού που ήταν τσιλιαδόρου, έχουμε συλλήψεις ενός Ρουμάνου και ενός Αιγύπτιου. Έχουμε την αστυνομικό με αυθαίρετη βίλα η οποία είναι πάρα πολύ επουσιώδης σε σχέση με το κύκλωμα που δρα» αποκαλύπτει ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την αυθαίρετη βίλα της αστυνομικού είναι στην διάθεση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

«Ορισμένες φορές να ξέρετε είναι συμμέτοχη και η Αστυνομία. Έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το σύστημα που να επιτρέπει και να καλύπτει όλο αυτό το πράγμα» αναφέρει επιχειρηματίας του νησιού.

Το τριήμερο εκμεταλλεύτηκαν και κάποιοι στην Μήλο όπου έκαναν παράνομες εργασίες σε υπόσκαφο αλλά και την Φολέγανδρο όπου «σηκωσαν» οικοδομή χωρίς άδεια. Οι συνολικά δώδεκα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.



megatv.com