Σύνθημα νίκης έδωσε ο Ιγκόρ Μπίστσαν ενόψει του πρώτου ραντεβού της Ντινάμο Ζάγκρεμπ κόντρα στην ΑΕΚ, με τον 45χρονο προπονητή μάλιστα να στέκεται ιδιαίτερα στην δύσκολη αποστολή που τους περιμένει στην Ελλάδα.

Σε ρυθμούς προκριματικών Champions League κινούνται άπαντες στην ΑΕΚ, η οποία προετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Τρίτης (15/8) στο «Μαξιμίρ».

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη σέντρα και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των Κροατών, ο προπονητής της ομάδας, Ιγκόρ Μπίστσαν, στάθηκε στη δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους απέναντι στην Ένωση, ενώ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και στην ατμόσφαιρα της ρεβάνς.

«Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ σοβαρό κλαμπ γεμάτο με διεθνείς παίκτες, δεν κέρδισαν το νταμπλ πέρσι στην Ελλάδα κατά τύχη. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη δουλειά μπροστά μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για το οποίο έχω προετοιμαστεί. Αυτό συμβαίνει σπάνια, ελπίζω ότι κάτι παρόμοιο δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Η κατάσταση είναι περίπλοκη και διαφορετική, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Μόνο να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα» ανέφερε αρχικά, προτού σχολιάσει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα του μετά τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκανς της Ντινάμο στον Μιχάλη Κατσούρη.

«Σίγουρα ο πνευματικός παράγοντας είναι σημαντικός, κανονικά προσπαθώ να απομονώσω τους παίκτες από αυτό το θέμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε και μας αποσυγκεντρώνει στο χορτάρι. Ελπίζω να οι παίκτες να μην αγχώθηκαν, δεν ασχοληθήκαμε με αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος. Θα δούμε, υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι, θα είμαστε σοφότεροι την Κυριακή.

Κάθε προπονητής θέλει να έχει το δεύτερο ματς στην έδρα του. Ας μην λέμε ψέματα, ξέρουμε τι μας περιμένει στην Ελλάδα και γι΄αυτό θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε αύριο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».



gazzeta.gr