Με νίκη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας του, ο Κέι Νισικόρι, επικρατώντας του Κρίστιαν Λάνγκμο με 6-2, 6-4 σε μία ώρα και 43 λεπτά αγώνα, στο πλαίσιο του ATP Challenger τουρνουά, Caribbean Open.

Ο 33χρονος Ιάπωνας, και άλλοτε Νο4 του κόσμου, που είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό ισχίο πέρυσι και δεν είχε αγωνιστεί από το BNP Paribas Open του 2021, δεν έδειξε σημάδια ενόχλησης και έφτασε στην καθαρή νίκη, που του έδωσε και την πρόκριση για τους “16” του Πουέρτο Ρίκο.

Εκεί θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του 29χρονου Αμερικανού, αλλά και No258 της παγκόσμιας κατάταξης, Μίτσελ Κρούνγκερ, με την προσπάθεια του να αφορά κυρίως στην επανένταξη σε αγωνιστικούς ρυθμούς, και όχι τόσο στο αποτέλεσμα.

Αξίζει να θυμίσουμε, πως ο Νισικόρι έχει κερδίσει 12 επίσημους τίτλους στην καριέρα του, ενώ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας που που έχει μπει στο Top-5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Παράλληλα, ο Ιάπωνας είχε φτάσει και στον τελικό του US Open το 2014, όντας ο πρώτος Ασιάτης τενίστας που φτάνει σε τελικό Grand Slam, ενώ έχει κερδίσει και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016.






tennis24.gr