Εκτός συνέχειας στο Χάλε έμεινε ο Γιανίκ Σίνερ, καθώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού στο δεξί του πόδι, και έτσι ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ πήρε τη νίκη και την πρόκριση για την τελική 4αδα (7-5, 2-0).

Ο 26χρονος Καζάκος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, παρότι δεν ήταν το φαβορί για την νίκη, ολοκλήρωσε τον προημιτελικό με 3 break, και θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Νίκολας Τζάρι, για να δει κόντρα σε ποιον θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Αναφορικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Μπούμπλικ ξεκίνησε να σερβίρει πρώτος, και κράτησε το ισχνό του προβάδισμα μέχρι το 7ο game, μιας και ο 21χρονος Ιταλός ήταν σταθερός από τη δική του γραμμή του service (4-3).

Στο αμέσως επόμενο ο Καζάκος έκανε το πρώτο break, στο οποίο απάντησε άμεσα ο Σίνερ, και εν συνεχεία ισοφάρισε ξανά, αλλά στο φινάλε του πρώτου μέρους ο No48 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε ξανά μικρό προβάδισμα, και έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη μετά από τριπλό break/set point, που φυσικά και εκμεταλλεύτηκε (7-5).

Στο 2ο set δεν είδαμε πολλά, καθώς στο ξεκίνημα του ο Μπούμπλικ υπερασπίστηκε χωρίς προβλήματα το service του, ενώ στο 2ο και τελευταίο game έκανε break στον Ιταλό, που μετά από αυτό ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει παραπάνω τις προσπάθειές του, λόγω των έντονων ενοχλήσεων στο πόδι (2-0).

HALLE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)






tennis24.gr