Αυτή τη φορά ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια αλλά και τον βιασμό της. Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν ήταν ικανά ώστε να του ασκηθεί δίωξη και για ανθρωποκτονία, παρ’ ότι δύο ημέρες πριν, είχε ήδη κριθεί προφυλακιστέος για την κατηγορία της αρπαγής της κοπέλας.

Το πιθανότερο είναι οι δύο δικογραφίες να ενωθούν και στη συνέχεια η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μέχρι στιγμής, η θέση του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, παραμένει αμετακίνητη. Επιβεβαιώνει τη συνάντησή του με την 27χρονη και ισχυρίζεται ότι την άφησε στο σημείο που εκείνη είχε ραντεβού με τον Πολωνό σύντροφό της.

«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ”έλα να με πάρεις”. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», περιέγραψε ο ίδιος.

Τα στοιχεία που τον «έδεσαν» 

Η εισαγγελέας άσκησε τη συμπληρωματική δίωξη, όταν πλέον το παζλ των στοιχείων που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές και της τα παρέδωσαν, συνέθεταν την πλήρη εικόνα των γεγονότων που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Κω, υποδεικνύοντας ως δράστη της δολοφονίας τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι του, οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε, η κατάθεση του Πακιστανού συγκατοίκου του, το γεγονός ότι είχε κλείσει εισιτήριο για να φύγει από τη χώρα, αλλά το βασικότερο και καθοριστικό, το στίγμα του κινητού του που εντοπίστηκε το μοιραίο βράδυ κοντά στο σημείο που η Αναστάζια βρέθηκε τελικά νεκρή, οδήγησαν στα ίχνη του.

Tο DNA και τα κινητά 

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., το DNA και τα αποτελέσματα των ιστολογικών, διαπιστώθηκε ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να ολοκληρωθούν από το αναμενόμενο, καθώς φαίνεται τελικά, πως η λήψη του υλικού ήταν δύσκολη και το δείγμα μικρό, εξαιτίας των συνθηκών και του σημείου όπου βρέθηκε η σορός.

Παρ’ όλ’ αυτά, τα υπόλοιπα ευρήματα ήταν ικανά στο να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση και να κατηγορηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές για τη δολοφονία της 27χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS, εκτός από το κινητό της 27χρονης, πολύ σημαντικά στοιχεία έχουν ανασυρθεί και από το κινητό του 32χρονου κατηγορούμενου.

Εκτός του ότι φαίνεται να βάζει το κινητό του αρκετές φορές σε λειτουργία πτήσης με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά στην διαδρομή που ακολούθησε, φαίνεται πως αναζήτησε και βρήκε τον τρόπο να διαγράψει και τις τοποθεσίες απ’ όπου πέρασε εκείνο το βράδυ.

Στις τελευταίες πληροφορίες της υπόθεσης καταγράφεται η παραίτηση του δικηγόρου του 32χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία και τον βιασμό της Αναστάζια στην Κω.



megatv.com