O Γιανίκ Σίνερ χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 3 ώρες, αλλά και την ανατροπή προκειμένου να λυγίσει στον Λορέντζο Σονέγκο με 6-7(4), 6-4, 6-4 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Terra Wortmann Open.

Με αυτή τη νίκη ο Σίνερ διατήρησε το αήττητο που έχει απέναντι στους συμπατριώτες του φτάνοντας τις 8 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με μοναδική εξαίρεση την απόσυρσή του πριν από τον αγώνα με τον Λορέντζο Μουζέτι στα προημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης τον περασμένο Απρίλιο. 

Ο Σίνερ σταμάτησε στους 10 άσους (3 διπλά λάθη), κέρδισε το 85% των πόντων πίσω από το πρώτο service (53/65), ενώ παράλληλα έσβησε και τις 8 ευκαιρίες του Σονέγκο για break! 

Με τους δύο Ιταλούς να έχουν από ένα δύσκολο hold, το 1ο set κρίθηκε στο tie-break εκεί όπου ο Σονέγκο μετέτρεψε το 4/4 σε 7/4 κάνοντας το 1-0. 

Από εκεί και πέρα ο Σίνερ χρειάστηκε ένα break στο 2ο set (3-2), αλλά και ένα μεγάλο hod νωρίτερα (έσβησε 2 break-points) για να φτάσει στο 1-1 μετά από 4 set-points. 

Με το service του Νο9 του κόσμου να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο στο 3ο set (παραχώρησε συνολικά 7 πόντους) ο Σίνερ βρήκε ένα ακόμα break (4-3) για να κλείσει λίγο αργότερα το παιχνίδι παίρνοντας την πρόκριση στην 8άδα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Γιαν Λέναρντ Στρουφ. 

HALLE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)




tennis24.gr