Συμβουλή να εγκαταλείψει την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στον Κιλιάν Μπαπέ, σύμφωνα με ρεπορτάζ που επικαλείται η «Daily Mail».

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μια συνεργασία που δεν τελεσφόρησε. Ο Αργεντινός άλλωστε αποτέλεσε το «μαύρο πρόβατο» για τους οπαδούς των Παριζιάνων που τον αποδοκίμασαν μέχρι και στο αντίο του, με τον Μέσι τελικά να συνεχίζει την καριέρα του στις ΗΠΑ και την Ίντερ Μαϊάμι.

Προτού φύγει ωστόσο, ο προσεχώς 36χρονος αστέρας φρόντισε να δώσει και μια… συμβουλή προς τον Κιλιάν Μπαπέ σχετικά με το μέλλον του.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ που επικαλούνται τόσο το «Goal», όσο και η «Daily Mail», ο Μέσι ώθησε τον 24χρονο Γάλλο να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές για το πρότζεκτ της Παρί.

«Θα προτιμούσα να πήγαινες στη Μπαρτσελόνα, αλλά αν θες να πας στη Ρεάλ, κάν΄το! Σου αξίζει ένα πραγματικό νικηφόρο πρότζεκτ» φέρεται να ήταν τα λόγια του Αργεντινού προς τον Μπαπέ, ο οποίος πάντως έχει ήδη ενημερώσει τους Παριζιάνους πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2025.

gazzeta.gr