Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα BasketNews χαρακτήρισε ως «ζωολογικό κήπο» τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ζητώντας περισσότερο σεβασμό.

Οι τελικοί της Basket League ολοκληρώθηκαν, χωρίς να… ολοκληρωθούν στην πραγματικότητα, με τον Ολυμπιακό να κατακτά το πρωτάθλημα, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» γιόρτασαν την κούπα με κάθε επισημότητα στη φιέστα του ΣΕΦ, με τον Σακιέλ ΜακΚίσικ να μιλάει στην ιστοσελίδα Basketnews.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη χαμένη EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στον τελικό και να γνωρίζει την ήττα στο τέλος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και εξήγησε: «Πάντα θα υπάρχουν ανολοκλήρωτες δουλειές στη EuroLeague, δεν νομίζω ότι καμία ομάδα θα είναι ικανοποιημένη με τίποτα λιγότερο από την τελική νίκη».

«Αισθάνομαι ότι η EuroLeague έρχεται»

Και πρόσθεσε, εξηγώντας τι θα έλεγε σε πέντε τυχαίους φίλους του Ολυμπιακού που θα απολάμβανε ένα δείπνο μαζί τους: «Θα τους έλεγα να είναι υπομονετικοί. Αισθάνομαι ότι η EuroLeague έρχεται. Είμαστε εκεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ολοκληρώσουμε».

Ο ΜακΚίσικ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον τελευταίο τελικό, στο ΟΑΚΑ. «Δεν τους νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν ζούγκλα. Όταν πάμε εκεί (σ.σ. στο ΟΑΚΑ), καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, αλλά ταυτόχρονα ας υπάρχει και λίγος σεβασμός. Είμαστε πολύ κοντά στους οπαδούς. Είναι απίστευτο και είναι άβολο. Το λατρεύω, αλλά οι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο», τόνισε ο Αμερικανός.

Και συνέχισε μιλώντας για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν: «Φυσικά, θα είναι καλύτεροι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή και τα παιχνίδια εναντίον τους θα είναι πιο ανταγωνιστικά. Αυτό θα βγάλει σε όλους τον καλύτερό τους εαυτό».



gazzeta.gr