«Ο θετός γιος ενός από τους δισεκατομμυριούχους που αγνοούνται είναι σε μια συναυλία και κάποιοι λένε: ‘’τι θα έπρεπε να κάνει να κάθεται σπίτι να κλαίει, να ψάχνει και ο ίδιος;’’ Ναι, θα έπρεπε να στεναχωριέσαι στο σπίτι σου, θα έπρεπε να στεναχωριέσαι για μένα», είπε η Cardi B.

Ο Μπράιαν Σάζ, ενώ είχε ανακοινωθεί ότι ο πατριός του αγνοείται, ανακοίνωσε ότι είναι στην συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος και δεν διστάζει να απαντήσει και στην Cardi B.

«Τι κακή διασημότητα. H Cardi B προσπαθεί να κερδίσει δημοσιότητα από εμένα και τον πόνο των οικογενειών μου. Πήγα στην συναυλία για να αντιμετωπίσω το άγχος που, το προτίμησα από το να κάτσω σπίτι και να βλέπω τις ειδήσεις. Ξέρουμε ότι οι νέες σου κυκλοφορίες δεν ήταν καλές αλλά έχεις τώρα τόση ανάγκη δημοσιότητας;».

Δεν ήταν όμως το μοναδικό παραστράτημά καθώς όπως κυκλοφορεί στα διαδικτυακά μέσα τις προηγούμενες μέρες την έπεσε την «πέσει» διαδικτυακά σε μοντέλο στο Onlyfans.

Γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο σε πτήση

Η οικογένεια του Πακιστανού μεγιστάνα που ζει στο Λονδίνο είναι ήπιων τόνων και με διάφορες αναρτήσεις ελπίζουν σε θετική έκβαση των ερευνών.

Όμως, η Daily Mail αποκαλύπτει ότι η Σαχζάνταν Νταούντ μαζί με τη σύζυγό του είχαν βρεθεί σε μια πτήση που λίγο έλειψε να χάσουν τη ζωή τους.

«Κάποιοι προσευχόντουσαν, κάποιοι μιλούσαν νευρικά από την αγωνία του, άκουσα κάποια στιγμή ένα κλάμα. Φοβήθηκα όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή μου. Δεν μπορούσα ούτε τα δάκρυά μου να σκουπίσω τα δάκρυά μου ή να γυρίσω το κεφάλι μου γύρω γύρω», είπε η σύζυγος του αγνοούμενου το 2019.

Δεν αναφέρει στο κείμενό της τι αεροσκάφος ήταν και που ταξίδευαν, όμως περιγράφει με μεγάλη γλαφυρότητα τις στιγμές που και οι δυο τους νόμιζαν ότι θα χάσουν τη ζωή τους.

«Ο σύζυγός μου με κοίταξε, κοιταχτήκαμε στα μάτια και πιαστήκαμε χέρι χέρι. Δεν χρειαζόντουσαν λόγια. Ήμασταν και οι δύο το ίδιο φοβισμένοι αλλά ήμασταν μαζί».

Η Χριστίνα και η κόρη της Άλις περιμένουν τα νέα για τον Σαχζάντα και τον Σουλεϊμάν στον Καναδά.

Η «κατάρα» του Τιτανικού

Η ζωή της συζύγου του Στόκτον Ρας θα στοιχειώνεται για πάντα από την ιστορία του Τιτανικού καθώς όχι μόνο φαίνεται πως έχασε τον σύζυγό της το πιο διάσημο ναυάγιο του κόσμου αλλά είναι και η ίδια συνδεδεμένη με το ναυάγιο καθώς είναι απόγονος ζευγαριού που έχασε την ζωή του στο μοιραίο κρουαζιερόπλοιο τον Απρίλιο του 1912.

Η Γουέντι Ρας είναι, σύμφωνα με αρχεία που φέρνουν στο φως οι New York Times, τρισέγγονη του Ισιντόρ Στράους, συνιδρυτή των πολυκαταστημάτων Macy’s στις ΗΠΑ και της Άιντα Στράους, που ήταν από τους πλουσιότερους επιβάτες στο παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού.

Στο λογαριασμό της στο LinkedIn αναφέρεται ως διευθύντρια επικοινωνιών της OceanGate καθώς και ότι μετείχε την τελευταία τριετία σε τρία ταξίδια στο ναυάγιο του Τιτανικού.



megatv.com