Ο Χάμες Ροντρίγκες εξαπέλυσε βαριές ατάκες κατά στελεχών του Ολυμπιακού για ψευδείς φήμες που κυκλοφόρησαν στα media και μίλησε για συνωμοσία, σε συνέντευξή του σε περιοδικό της Κολομβίας.

Η θητεία του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό έληξε άδοξα τον περασμένο Απρίλιο, όταν και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού μετά από επτά μήνες παρουσίες στο λιμάνι.

Έκτοτε, ο άλλοτε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κυκλοφορεί ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιλώντας συχνά σε Μέσα της πατρίδας του, όπως είχε κάνει στην τοπική «AS», αφήνοντας αιχμές κατά των Ερυθρολεύκων για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από το κλαμπ.

Αυτή τη φορά, οι αιχμές έγιναν ευθεία επίθεση από τον 32χρονο Κολομβιανό. Σε συνέντευξή του εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Semana», ο Χάμες έκανε λόγο για συνωμοσία από ανώτατα στελέχη του Ολυμπιακού που εξέδωσαν ψευδείς φήμες ότι ο ίδιος είχε επισκεφτεί strip clubs στη χώρα μας και επανέλαβε ότι οι άνθρωποι του κλαμπ δεν σεβάστηκαν τη δουλειά του.

Αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης:

-Πάμε στις ιστορίες. Είναι αλήθεια ότι όταν ήσουν στον Ολυμπιακό έβγαινες σε strip clubs;

«Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να μην το πω; Δεν έχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να πάει σε τέτοιου είδους μέρη. Δεν σας λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα.

-Με άλλα λόγια, αυτό που έγραψαν στην Ελλάδα ήταν ψέμα;

«Ναι. Ήταν σαν μια συνωμοσία από κάποιους ανθρώπους εκεί που έχουν τη δύναμη να κάνουν μια μικρή εκστρατεία εναντίον μου.

-Ποιοι άνθρωποι;

«Από το κλαμπ. Είπαν ότι πήγα σε εκείνα τα μέρη και ήταν όλα ψέματα.

-Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής;

«Λοιπόν, οι διευθυντές. Νομίζω ότι το έχουν κάνει και έχω μιλήσει με ανθρώπους για να τους κάνουν να το αφαιρέσουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη.

-Είναι περίεργο γιατί τα πήγες υπέροχα, σωστά;

«Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν τα πράγματα δεν είναι αμοιβαία από τη μια πλευρά στην άλλη, ή όταν δεν εκτιμούν αυτό που κάνεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εγώ είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να τερματίσουμε το συμβόλαιο».

gazzeta.gr