Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για το ατύχημα της μετερεωλόγου.

«Το ατύχημα έγινε στον παράδεισο Αμαρουσίου. Εγώ βρισκόμουν την κάθοδο του δρόμου περίπου τρία μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη. Στα καλά καθούμενα άκουσα ένα θόρυβο σαν να έσπαγαν τζαμαρίες, σαν να έπεφταν διαφορά μεταλλικά αντικείμενα και λαμαρίνες. Είδα μπροστά μου ένα αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο μου και πήγα γρήγορα στην πόρτα του αυτοκίνητου της Χριστίνας Σούζη».

Συγκεκριμένα, περιέγραψε: «Είδα ένα κεφάλι γεμάτο αίματα. Δεν υπήρχε άλλη λύση από το να ανοίξω όσο μπορώ την πόρτα του αυτοκίνητου για να βγάλω την εγκλωβισμένη γυναίκα. στο σημείο ήρθε και ένας άλλος κύριος και προσπαθούσαμε μαζί να της μιλήσουμε για να δούμε αν έχει τις αισθήσεις της. Την πιάσαμε από τον έναν ώμο και την τραβήξαμε έξω, την σηκώσαμε και την βάλαμε να κάτσει στο πεζοδρόμιο.

»Τα αίματα συνέχιζαν να τρέχουν από τη μύτη της αλλά και από το φρύδι της που είχε σκιστεί. Η Χριστίνα Σούζη είχε τις αισθήσεις της, ήταν ομιλητική και προσπαθούσε να καταλάβει πώς έγινε αυτό το περιστατικό. Στη συνέχεια πηρέ το κινητό της και προσπάθησε να καλέσει τον σύζυγό της όμως δεν μπορούσε, οπότε τον κάλεσα εγώ».

Και κατέληξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής: «Ήταν σοκαρισμένη γιατί πόναγε ο ώμος της και δεν ήξερε πως είναι το πρόσωπο της. Της έκανα και λίγο χιούμορ για να περάσει η ώρα».megatv.com