Στο γραφείο της ανακρίτριας στην Κω οδηγήθηκε πριν από λίγα λεπτά με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Τι θα υποστηρίξει ο βασικός ύποπτος

Συνεχίζει να αρνείται κάθε εμπλοκή του με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές ο οποίος κατηγορείται μέχρι στιγμής για αρπαγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός ύποπτος ενώπιον της ανακρίτριας θα υποστηρίξει ότι δεν συνευρέθηκε σεξουαλικά με την 27χρονη, αλλά ότι συναντήθηκαν στο μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι, περίπου στις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας, δηλαδή την ημέρα που εξαφανίστηκε η κοπέλα.

Από την περιγραφή του 32χρονου αλλοδαπού προκύπτει ότι η νεαρή ήθελε να πάει στην τουαλέτα και την μετέφερε ο ίδιος με την μοτοσυκλέτα του στο σπίτι του στο Μαρμάρι.

Μέσα στο σπίτι του τοποθετεί και τον συγκάτοικό του με καταγωγή από το Πακιστάν. Μέσα στο σπίτι έκατσαν και τα τρία άτομα, όπου κατανάλωσαν μπύρες για αρκετή ώρα και στην συνέχεια, μετά τις 22.00 το βράδυ μετέφερε την κοπέλα – πάλι με την μοτοσυκλέτα του – στα 100 με 200 μέτρα μακριά από την ταβέρνα που θα την περίμενε ο σύντροφός της.

Αποκάλυψη: Εγκαταλελειμμένο σπίτι στο «κάδρο» των ερευνών

Εντωμεταξύ νέα στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του MEGA η δολοφονία ενδεχομένως να μην έγινε στο σπίτι του 32χρονου, αλλά σε άλλο ακατοίκητο οίκημα που βρίσκεται 100 μέτρα από το σημείο, όπου οι διασώστες εντόπισαν τη σορό της Αναστάζια.

Όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ, στο σημείο που ήταν η σωρός της άτυχης 27χρονης κατόπιν έρευνας βρέθηκε η ασημένια τσάντα της, που φορούσε στην πλάτη την ημέρα της εξαφάνισής της.

Η αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχειά βρήκε, κι έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.



megatv.com