Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για αρπαγή και ληστεία.

Το χρονικό

Η 16χρονη είχε γυρίσει από ένα σχολικό πάρτι και γύρω στις 06:30 το πρωί της περασμένης Κυριακής ενημέρωσε τη μητέρα της πως θα πάει σε φίλη της που έμενε κοντά, για να της δώσει ένα φάρμακο.

Όμως, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της έζησε τον απόλυτο τρόμο όπως ισχυρίζεται, καθώς ένας άντρας, ο οποίος την παρακολουθούσε, βγήκε από το όχημά του και την πλησίασε. Στη συνέχεια την τράβηξε δυνατά από τα μαλλιά, της έκλεισε το στόμα και την απείλησε πως θα την σκοτώσει.

Η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τον 22χρονο και βρήκε καταφύγιο σε σπίτι γείτονα, όπως λέει η μητέρα της.

Η μητέρα πρόλαβε να δει τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη και μαζί με την κόρη της πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία να καταγγείλουν το περιστατικό.

«Δεν αποδεχόμαστε καμία πράξη»

«Έχουμε απολογηθεί ήδη, δεν αποδεχόμαστε καμία πράξη παρά μόνο συμπωματικά επειδή χυδαία έβρισε η κοπέλα που ερχόταν από ένα πάρτι από την Αθήνα, ο νεαρός από δική του διασκέδαση στο Χαϊδάρι, βρέθηκαν τυχαία, άγνωστη η κοπέλα άγνωστος ο νεαρός, το έχουν δηλώσει», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Κανιάρης.

«Ένα τυχαίο γεγονός, δυστυχώς έχασε την ψυχραιμία ο εντολέας μου όταν τον έβρισε χυδαία η κοπέλα. Επειδή ήταν πρωινές ώρες και οι δύο έρχονταν από διασκέδαση ο νεαρός μπερδεύτηκε μέσα στο Χαϊδάρι και ρώτησε πώς μπορώ να βγω στην κεντρική λεωφόρο, αυτό μόνο. Μπορεί η κοπέλα να αιφνιδιάστηκε».

Όπως λέει ο δικηγόρος του 22χρονου:

«Το αυτοκίνητο το είχε παρκάρει, ήταν κλειδωμένο».

«Τον άφησαν ελεύθερο με έναν όρο, να έχει μια εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα. Οι αντιφάσεις ήταν τέτοιες που έδωσαν στους δικαστικούς λειτουργούς τη δυνατότητα να πάρουν αυτήν την απόφαση», συμπληρώνει, ενώ αναφέρεται και στο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 16χρονης.

«Στο συμπέρασμα της ιατροδικαστικής αναφέρεται ασήμαντη σωματική βλάβη, ούτε καν απλή ούτε καν ελαφριά».

Αναφερόμενη στο περιστατικό, η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, λέει:

«Το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι πρόκειται για δύο πολύ νέα παιδιά».



megatv.com