Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη 1/8 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα επιστρέψει στην Ισπανία λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του έδωσε ο Παναθηναϊκός, επιστρέφοντας στην Ευρώπη για λογαριασμό των «πράσινων» έπειτα από επτά χρόνια στο ΝΒΑ.

Πλέον ο 27χρονος φόργουορντ αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη 1η Αυγούστου (19:40) ώστε να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη 2/8 θα επιστρέψει στην Ισπανία λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο MVP του τελικού του περσινού EuroBasket και πρωταθλητής Ευρώπης με τη «ρόχα» συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή των 16 παικτών του Σέρτζιο Σκαριόλο και αναμένεται να βρίσκεται στην τελική 12άδα της Ισπανίας που θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία, το Ιράν και την Ακτή Ελεφαντοστού στην α’ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (25/8-10/9).



gazzeta.gr