Ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενος την Παρτιζάν στη Stark Arena για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νεμάνια Νέντοβιτς και τον αρχηγό Μπράνκο Λάζιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα παραταχθεί με δυο απουσίες κόντρα στην Παρτιζάν (26/10, 19:30) για την πέμπτη αγωνιστική της regular season. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νεμάνια Νέντοβιτς και στον Μπράνκο Λάζιτς.

Σε ό,τι αφορά τον Νέντοβιτς, τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια και πέρασε στον πάγκο, δίχως να αγωνιστεί ξανά στο Paladozza.

«Και οι δυο τους θα χάσουν το ντέρμπι. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουν στη δράση. Παρακολουθούμε την κατάστασή τους μέρα με τη μέρα» επιβεβαίωσε ο Σφαιρόπουλος μιλώντας για τις απουσίες του Ερυθρού Αστέρα ενόψει ντέρμπι.

Φέτος ο Νέντοβιτς μετράει 9.5 πόντους, 3.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ μ.ό. σε τέσσερις συμμετοχές στη EuroLeague με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου. Σε ό,τι αφορά τον Λάζιτς, έχει 5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ σε δυο αγώνες.



gazzeta.gr