Σύμφωνα με ουκρανικό μέσο ο Ρεμπρόφ ξεκαθάρισε στον εκπρόσωπό του πως δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ολυμπιακού.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ήταν μία από τις «υποψηφιότητες» για τον πάγκο του Ολυμπιακού που κυκλοφορούσαν περισσότερο στα ρεπορτάζ, ωστόσο σύμφωνα με την ουκρανική ιστοσελίδα «footboom», ο Ουκρανός τεχνικός δεν «ψήνεται» να έρθει στην Ελλάδα για να προπονήσει τους Πειραιώτες.

Ο 48χρονος Ουκρανός τεχνικός, όπως αποκαλύπτει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, έχει απορρίψει την επιλογή του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τους εκπροσώπους του παίκτη, που ξεκαθαρίζουν πως είναι αδύνατο να συμβεί.

Ο Ρεμπρόφ προπονεί αυτή τη στιγμή την Αλ-Αΐν στα ΗΑΕ κι έχει συμβόλαιο μαζί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος και στους εννιά βαθμούς μακριά από την είσοδο στην πρώτη τριάδα που δίνει εισιτήρια για την συμμετοχή στις εκεί διασυλλογικές διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει περάσει ακόμη από την Ντινάμο Κιέβου τόσο ως βοηθός όσο και ως πρώτος προπονητής (2014-2017), την Αλ-Αχλί Σαούντι (2017-2018) και την Φερεντσβάρος (2018-2021).



gazzeta.gr