Μεγάλη πρόκριση με ανατροπή στα set πήρε ο Νίκολας Τζάρι, νικώντας με 3-6, 7-6(2), 7-5 τον Κάσπερ Ρουντ, μετά από 2 ώρες και 31 λεπτά αγώνα, και εξασφάλισε την παρουσία του στην τελική 4αδα του Geneva Open, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο 27χρονος Χιλιανός έμεινε πίσω με ένα set, λόγω του καθοριστικού break στο 8ο game από τον No4 του κόσμου, πήρε στις λεπτομέρειες του tie-break το 2ο μέρος, και στο decider βρήκε πρώτος σε δύο περιπτώσεις break, για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Ο 26χρονος Γερμανός θα βρεθεί στο δρόμο του Τζάρι, που πάει στα ημιτελικά δίχως να αγωνιστεί πολύ, μιας και ο Γίμπινγκ Γου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση μετά το 5ο game (4-1).

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο Τέιλορ Φριτς επικράτησε άνετα του Ίλια Ιβάσκα με 6-1, 6-2, μέσα σε 51 λεπτά αγώνα, και οριστικοποίησε το ραντεβού με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στα ημιτελικά της Ελβετικής διοργάνωσης, που νίκησε λίγο αργότερα τον Κρίστοφερ Ο’Κόνελ με ανατροπή στα set, 6-7(5), 7-5, 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 43 λεπτά αγώνα.

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP






tennis24.gr