O Κάρλος Αλκαράθ επιστρέφει στα courts, μετά από 2 μήνες λόγω τραυματισμού, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Μαδρίτη κάνοντας πρεμιέρα κόντρα στον Καζάκο Αλεξάντερ Σεφτσένκο στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση η οποία θα ξεκινήσει περίπου στις 17:00 GR στο 3ο ματς του κεντρικού court, Manolo Santana Stadium. 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα ανοίξουν οι γυναίκες με την προερχόμενη από τον τίτλο της στη Στουργκάδη, Έλενα Ριμπάκινα να αντιμετωπίζει στις 12:00 GR, την Ιταλίδα Λούσια Μπρονζέτι, ενώ αμέσως μετά θα κάνει πρεμιέρα και η κάτοχος του τίτλου, Αρίνα Σαμπαλένκα που θα παίξει κόντρα στην Μάγκντα Λινέτ. 

Στο βραδινό πρόγραμμα του κεντρικού court (21:00 GR), ο φιναλίστ του 2022, Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τον περσινό ημιφιναλίστ, Μπόρνα Τσόριτς, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του Manono Santana η Ντάνιελ Κόλινς θα αγωνστεί απέναντι στη Σέρβα και προερχόμενη από τα προκριματικά Όλγκα Ντανίλοβιτς. 

Στο Arantxa Sanchez Stadium, ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα παίξει απέναντι στον προερχόμενο από τα προκριματικά Φακούντο Μπαγνίς σ’ ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 12:00 GR και αμέσως μετά θα ξεκινήσει το παιχνίδι του Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα κόντρα στον Κινέζο Τσουτσένγκ Σανγκ. 

Στις 16:00 GR θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Κινγουέν Ζενγκ με την Γιούλια Πουτίντσεβα, για να ακολουθήσει το παιχνίδι της Μαρκέτα Βοντρούσοβα απέναντι στην Σέλμπι Ρότζερς. Στο τελευταίο ματς του δεύτερου μεγαλύτερου court ο Χόλγκερ Ρούνε θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Μαριάνο Ναβόνε. 

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον έχουμε και στο Stadium 3 με τον Χούμπερτ Χουρκάτς να κοντράρεται με τον Τζακ Ντρέιπερ, τον Τέιλορ Φριτς να αντιμετωπίζει τον Ιταλό Λουτσιάνο Νταρντέρι, ενώ ο περσινός φιναλίστ και νικητής του τουρνουά του Μονάχου την περασμένη Κυριακή, Γιαν Λέοναρντ Στρουφ, να αντιμετωπίζει τον Ισπανό Χαούμε Μουνάρ. 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)



tennis24.gr