Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, όπως ανακοίνωσε η Ισπανίδα σε story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος τους χρόνος ως ζευγάρι. 

Οι φήμες για μια…ψυχρότητα ανάμεσά τους είχαν ξεκινήσει από το Μόντε Κάρλο, όπου ο Τσιτσιπάς κατέκτησε τον 3ο ATP Masters 100 τίτλο στην καριέρα του, με την Μπαντόσα να μην αναφέρει τίποτα σε κανένα λογαριασμό της στα social media. 

Την Κυριακή του Πάσχα η Ισπανίδα επιβεβαίωσε όχι μόνο τις φήμες, αλλά και τον χωρισμό με το παρακάτω story: 

“Μετά από ήρεμη σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά. Έχουμε μοιραστεί ένα ταξίδι με πολλή αγάπης και μάθηση και ως φίλοι με απέραντο σεβασμό επιλέγουμε να ακολουθούμε τώρα τα δικά μας μονοπάτια.”

“Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων, της οικογένειας και όλων όσοι ήταν μέρος της ιστορίας μας. Ως μετάβαση σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, θα συνεχίσουμε να σας ευχόμαστε τα καλύτερα για την ιδιωτική ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και το σεβασμό σας.”



tennis24.gr