Ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και… υποκλίθηκαν στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Στον «παράγοντα» Κωνσταντέλια στάθηκε ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρμεπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο Μάξιμιρ, για τους «16» του Conference League. Ο Σεργκέι Γιακίροβιτς μπορεί να μη θυμόταν το επίθετο του «απίστευτου Γιάννη», όμως ξέρει πολύ καλά πως η ομάδα του δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του δώσει χώρο να ξεδιπλώσει τη… μαγεία του.

«Μας περιμένει ένας απαιτητικός αγώνας. Είναι το πρώτο ματς και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα οταν ο ΠΑΟΚ έχει την μπάλα στα πόδια. Είναι σκληρή και έμπειροι.

Ο αντίπαλός μας έχει μια σπουδαία επιθετική γραμμή αφού τόσο ο Τάισον όσο και ο Ζίβκοβιτς μαζί με τον Ντεσπόντοφ -δεν γνωρίζω ποιοι θα παίξουν αύριο- είναι πολύ επικίνδυνοι. Αλλά εκεί που θέλω να σταθώ είναι στον απίστευτο Γιάννη. Συγγνώμη δεν θυμάμαι το επίθετό του. Για μένα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο και πρέπει να εστιάσουμε πάνω του. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τους δώσουμε χώρο.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει σε κάθε λεπτό του αγώνα τι πρέπει να κάνει είναι μια συμπαγής ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και αυτό το δείχνει και η βαθμολογική του θέση στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Είναι μια συμπαγής ομάδα και επομένως εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα και να μην τους επιτρέπουμε να βρουν χώρο για να βγαίνουν μπροστά αφού η μετάβαση τους στην αντίπαλη περιοχή είναι ένα από τα όπλα τους», ανέφερε ο Κροάτης κόουτς.

Από την πλευρά του ο νεαρός Βόσνιος αμυντικός χαφ, Πέταρ Σούτσιτς είπε: «Θέλουμε να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης, αλλά αυτή θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και όχι βιασύνη. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ως τώρα πορεία μας, αλλά έχουμε ακόμη πιο ισχυρό κίνητρο όταν παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι μεγάλη υπόθεση για μας να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και τους ευχαριστούμε για τη σπουδαία υποστήριξη μέχρι τώρα».



gazzeta.gr