Στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να νιώθουν την πίεση του χρόνου, η απόκτηση του βασικού σέντερ φορ αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι είναι ο εκλεκτός για την «ασπρόμαυρη» επίθεση.

Το όνομα του Μανόλο Γκαμπιαντίνι συζητιέται έντονα στη Μικράς Ασίας, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ασχοληθεί «ζεστά» με την περίπτωση του, καθώς είναι ο επιθετικός που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου να φέρει στην Τούμπα.

Ο 31χρονος επιθετικός και τα χαρακτηριστικά του αρέσουν πολύ στον Ρουμάνο προπονητή του «Δικεφάλου» Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο γεννημένος γεννηθεί στο Μπέργκαμο, Μανόλο Γκαμπιαντίνι, θεωρήθηκε ως ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους Ιταλούς ποδοσφαιριστές της γενιάς του.

Ευέλικτος, δημιουργικός και εργατικός επιθετικός, που υποδέχεται σωστά την μπάλα και έχει το βλέμμα στο γκολ, διαθέτει τα στοιχεία για να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ το δυνατό αριστερό πόδι του δίνει ένα πλεονέκτημα. Αυτά είναι τα στοιχεία που έκαναν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανάψει το πράσινο φως, σίγουρο είναι πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν ενημερωθεί και για τον ιατρικό φάκελό του, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς, που τον άφησαν αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Ζοσέ Μπότο έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ύψους 1.86μ. επιθετικού της Σαμπντόρια. Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι για 2+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές άνω του 1,3 εκατομμυρίου Ευρώ, την ίδια ώρα που οι απαιτήσεις του Γκαμπιαντίνι αγγίζουν το 1,7 εκατομμύριο Ευρώ το χρόνο και θέλει «κλειστό» τριετές συμβόλαιο.

Φαίνεται πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα άλλο εμπόδιο, καθώς ο Ιταλός επιθετικός, αν και είχε προτάσεις και από ομάδες της Serie A, δεν είναι αρνητικός στο να έρθει στην Ελλάδα. Η Σαμπντόρια από την στιγμή που υποβιβάστηκε στη Serie Β γνωρίζει ότι ο Γκαμπιαντίνι μπορεί να μείνει ελεύθερος, λόγω σχετικής ρήτρας, συνεχίζοντας σε ομάδα της αρεσκείας του.

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ παραμένει και το όνομα του Εμπαγιέ Ντιάν, μια περίπτωση με την οποία μπορεί οι «ασπρόμαυροι» να ασχοληθούν αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι.

gazzeta.gr