Aθήνα, 20.09.2023 Η Novibet, ανακοινώνει την είσοδο της στην αγορά της Κύπρου ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη θέσης της στον κλάδο του GameTech παγκοσμίως.  Από το 2010, που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, βρίσκεται σε συνεχή αναπτυξιακή τροχιά, με παρουσία πλέον σε εννέα χώρες σε Ευρώπη και Αμερική: Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Ιρλανδία, Μεξικό, Βραζιλία, Καναδά, Εκουαδόρ, Χιλή. Προτεραιότητα της εταιρείας παραμένει το να προσφέρει κορυφαία και προσωποποιημένη εμπειρία ψυχαγωγίας στα μέλη της, επενδύοντας σταθερά στην ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς η Novibet έχει υλοποιήσει μία σειρά στρατηγικών κινήσεων, χαρακτηριστικών της ανοδικής τροχιάς στην οποία κινείται. Βασικοί δείκτες της ανάπτυξης της εταιρείας είναι η συνεχής αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια έχει διπλασιαστεί, η επέκταση σε πέντε νέες αγορές ήδη εντός του 2023, καθώς και η ανακοίνωση μεγάλων χορηγικών συνεργασιών με ομάδες στις χώρες δραστηριοποίησης και αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο Γεώργιος Αθανασόπουλος, Chief Executive Officer της εταιρείας, με αφορμή την επέκταση της παρουσίας της Novibet στην Κύπρο, δήλωσε: «Η Κύπρος για εμάς αποτελεί μια στρατηγική επιλογή, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης μας σε νέες αγορές. Στόχος μας είναι πέραν της αναβαθμισμένης εμπειρίας ψυχαγωγίας που προσφέρουμε μέσα από την καινοτόμα και βραβευμένη τεχνολογική πλατφόρμα μας, να εδραιώσουμε τη θέση μας στην Κύπρο με μία σειρά από συνεργασίες που θα αναδείξουν τις αξίες που πρεσβεύουμε. Έως το τέλος του έτους ακολουθούν πολλοί ακόμα σημαντικοί σταθμοί στην πορεία μας, διατηρώντας ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της επέκτασής μας την επένδυση στον τοπικό αθλητισμό κάθε χώρας στην οποία εισερχόμαστε».

Σχετικά με τη Novibet

H Novibet δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με παρουσία σε 9 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Λατινική Αμερική (Ελλάδα, Κύπρος, Βραζιλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ, Καναδά), δύο tech hubs σε Ελλάδα και Μάλτα και περισσότερους από 800 εργαζόμενους, η Novibet προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως. Παράλληλα, η Novibet με ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υλοποιεί δράσεις κοινωνικής προσφοράς με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την ενίσχυση του αθλητισμού στη νέα γενιά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Mαριλένα Ράλλη

Communications Manager

marilena.ralli@publicom-hk.com

D:  +30 2106281815

M: +30 6948174086

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.