Η Λάρσα Πίπεν διατηρεί δεσμό με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν και όπως ακούγεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και την ίδια να αλλάζει τ’ όνομά της.

Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν είναι ζευγάρι με τον Μάρκους Τζόρνταν, γιο του καλύτερου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν.

Ο λόγος για την Λάρσα Γιουνάν, η οποία μετά τον γάμο της με τον άλλοτε σταρ των Σικάγο Μπουλς και του ΝΒΑ, άλλαξε τ’ όνομά της σε Λάρσα Πίπεν, με το οποίο και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Μπορεί να χώρισε με τον «Ινδιάνο» ωστόσο διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο και εδώ και αρκετό καιρό αποτελεί το έτερον ήμισυ του Μάρκους Τζόρνταν.

Όπως ανέφεραν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, υπάρχουν έντονες φήμες ότι η Λάρσα Πίπεν και ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν ετοιμάζονται να παντρευτούν και η 48χρονη celebrity (σ.σ. και από τη συμμετοχή της στην εκπομπή The Real Housewives) να αλλάξει και πάλι τ’ όνομά της σε Λάρσα Πίπεν-Τζόρνταν!

Αν μη τι άλλο αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Το αχτύπητο δίδυμο του ΝΒΑ τη δεκαετία του ’90 να υπάρχει στο όνομα μίας γυναίκας. Της πρώην του Πίπεν και της νυν του γιου του Τζόρνταν!

gazzeta.gr