Όλα έγιναν όταν εν αγνοία της βιντεοσκοπήθηκε σε προσωπικές της στιγμές, με τις εικόνες να διακινούνται στο διαδίκτυο. Για πλάκα, όπως άκουσε, χρόνια μετά, με τον τότε σύντροφό της και έναν στενό φίλο του, να κατηγορούνται και να παραπέμπονται πλέον σε δίκη.

Το μοντέλο και influencer ζητάει την παραδειγματική τους τιμωρία για να μην βρεθεί, όπως λέει, κανείς άλλος στη δική της θέση, για να μην περάσει στα ψιλά και ξεχαστεί αυτό που σκέφτηκαν να της κάνουν για να τη διασύρουν.

Μέσα στις 20 σελίδες του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, περιγράφεται όλο το σκηνικό που στήθηκε τον Ιούλιο του 2017 στη Χαλκιδική.

«Ο ανωτέρω κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι τη βιντεοσκόπησε ο φίλος του, σε συνεννόηση με αυτόν και ότι το έκαναν για να σπάσουν πλάκα. Ο ίδιος το είχε στείλει σε κάποια άτομα αλλά πλέον το έχει σβήσει και δεν το έχει στην κατοχή του».

Η απόφασή της να μιλήσει

Για χρόνια, όπως έχει πει, η Ιωάννα Τούνη αγνοούσε τα όσα συνέβαιναν πίσω από την πλάτη της.

Με θάρρος, όταν το θέμα άρχισε να παίρνει έκταση το 2020, βγήκε και μίλησε, με το μήνυμά της να γίνεται viral στο διαδίκτυο και να προκαλεί αντιδράσεις.

Οι δικαστές που παρέπεμψαν σε δίκη τον τότε σύντροφο της πασίγνωστης influencer και τον φίλο του, που κατηγορείται ότι τράβηξε το βίντεο, περιγράφουν τα όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα του 2017, αλλά και τα όσα ακολούθησαν.

«Η εγκαλούσα διαπίστωσε ότι σε μεγάλο μέρος των μηνυμάτων που έλαβε η ίδια από τρίτους, στα οποία υπήρχε είτε το βίντεο, είτε φωτογραφική απεικόνιση αυτού, τρίτοι, είχαν προσθέσει σχόλια συνοδευόμενα από εξαιρετικά προσβλητικούς και χυδαίους για την ίδια χαρακτηρισμούς».

Το χρονικό

Όπως αναφέρεται στο σχετικό βούλευμα, η Ιωάννα Τούνη διασκέδασε εκείνο το βράδυ με τον σύντροφό της σε κλαμπ της Χαλκιδικής και αποχώρησε μεθυσμένη. Αμέσως μετά τραβήχτηκε το επίμαχο βίντεο στο τζιπ του 37χρονου επιχειρηματία, με τον φίλο του που είχε ειδοποιηθεί, να καταγράφει από απόσταση.

«Ακολούθως την οδήγησε σε ένα σπίτι και την άφησε εκεί, ενώ ο ίδιος αποχώρησε, λέγοντάς της ότι θα πήγαινε σ’ ένα κλαμπ για ποτό. Όταν τα ξημερώματα η εγκαλούσα άρχισε να συνέρχεται, άκουσε τον κατηγορούμενο να διαπληκτίζεται με έναν άλλο άντρα που του είπε: ‘’παρ’ την από δω και φύγετε τώρα’’».

Ήταν τα χρόνια που η Ιωάννα Τούνη έγινε γνωστή στη χώρα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό πρόγραμμα και η κάθε της εμφάνιση δεν περνούσε απαρατήρητη.

«Τα επεδείκνυε ως τρόπαιο, τα έστελνε από το κινητό του τηλέφωνο συστηματικά σε τρίτους, ενώ ο δε πρώτος φίλος της, της ανέφερε ότι ήταν και ο ίδιος μεταξύ αυτών στους οποίους ο κατηγορούμενος είχε αποστείλει το βίντεο».

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα όσα τους αποδίδονται, με την υπόθεση να βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.



megatv.com