Μετά από δύο άσχημες παρουσίες στα τουρνουά Challenger σε Ουγγαρία και Κροατία, ο Ντομινίκ Τιμ επιβεβαίωσε με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ότι έχει και πάλι ενοχήσεις στον χειρουργημένο του καρπό που ξεκίνησαν πριν από τα συγκεκριμένα τουρνουά. Ωστόσο, ο Αυστριακός συμπλήρωσε ότι θα συμμετάσχει κανονικά στο χωμάτινο 250άρι τουρνουά του Εστορίλ (1-7 Απριλίου) για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καρπός του. 

“Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν πολλές φήμες και θέλω μέσω από τα προσωπικούς μου λογαριασμούς στα social media να μάθετε όλοι την αλήθεια. Όπως όλοι γνωρίζετε άρχισα τις προπονήσεις με τον πατέρα μου μετά από το Australian Open. Ξεκινήσαμε να προπονούμαστε μαζί όπως όταν ήμουν νεότερος.”

“Δυστυχώς λίγο πριν από το Challenger στην Ουγγαρία, ο καρπός άρχισε να έχει και πάλι θέματα. Άρχισα να έχω ξανά τις ενοχλήσεις που είχα μετά την επιστροφή μου από τον τραυματισμό στον καρπό πριν από 3 χρόνια. Αυτό ήταν κάτι που μετατράπηκε σε πόνο τις τελευταίες εβδομάδες. Υπάρχει μια μικρή φλεγμονή γι’ αυτό αποσύρθηκα από το τουρνουά στη Νάπολη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειώσω την ένταση στις προπονήσεις και οι πιθανότητες να παίξω στο Εστορίλ είναι καλές. Αυτό είναι το πλάνο. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα λέμε σύντομα”, ανέφερε στο βίντεο ο Τιμ.





tennis24.gr