Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης φοράει και πάλι τα γιορτινά του και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους καλύτερους βετεράνους της Ελλάδας και των Βαλκανίων, από την Κυριακή 12/05 έως τις 19/05.

Το MT400 Thessaloniki 2024, είναι το καθιερωμένο τουρνουά βετεράνων της ITF που διοργανώνεται κάθε χρόνο στον ιστορικό όμιλο της Καλαμαριάς και προσελκύει τους καλύτερους βετεράνους τενίστες (από 30 ετών και πάνω), τόσο από την Ελλάδα όσο και τις γειτονικές χώρες.

Πολλοί ξένοι προτιμάνε τη Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας το αγαπημένο τους άθλημα με μια βόλτα στην φιλόξενη πρωτεύουσα της Μακεδονίας και το επίπεδο των αγώνων είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με το προσωπικό IPIN κάθε παίκτη, μέσω της ιστοσελίδας της ITF, έως και την Τρίτη 07/05 και ώρα 13:00.

Διαβάστε την προκήρυξη της διοργάνωσης για περισσότερες πληροφορίες

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης είναι από τους πιο δραστήριους πανελλαδικά με πολλά τουρνουά, τόσο σε ερασιτεχνικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ιστορικό όμιλο ενώ ο σύλλογος συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση στην “παραγωγή” τενιστών που πρωταγωνιστούν σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, χάρη στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο αγωνιστικό τμήμα και τον head coach, Μάριο Μιχαηλίδη.

 

 

 



tennis24.gr