Σέντρα για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ουδέτερο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας.

Τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα αναζητούν απόψε (21:00, CosmoteSport 2) Κηφισιά και Ατρόμητος, στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Κηφισιά θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας καθώς το γήπεδο της Καισαριανής που θα χρησιμοποιεί ως έδρα φέτος δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων προέρχεται από δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο Ατρόμητος έχει δώσει ένα ματς γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην αποστολή της Κηφισιάς μπήκε ο νεοαποκτηθείς Μπιφουμά. Επιστρέφει ο Κρισιούμα, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Πρίτσας. Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στις επιλογές του τους Αναγνωστόπουλο, Κρίστινσον, Νικοπολίδη, Βαφέα, Τσάπαν, Μποτία, Λούμορ, Σάκιτς, Παρρά, Μασούρα, Παπασάββα, Πέιο, Αντούνες, Ιπαλίμπο, Κωνστανακόπουλο, Νίνη, Ίλιεφ, Μπιφουμά, Αντερέγκεν, Τεττέι, Οζέγκοβιτς και Κρισιούμα.

Από την πλευρά του Ατρόμητου, οι Τσιντώντας, Κουέν και Τζοβάρας δεν είναι διαθέσιμοι για διάφορους λόγους για τον Κρις Κόλμαν και η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου είναι η εξής: Σάλτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Πομόνης, Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Ερλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Γκονθάλεθ, Αμπαρτζίδης, Καμαρά Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Τριμμάτης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.



gazzeta.gr