Οι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι για τη φρικιαστική υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό οδηγούνται στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν.

Και οι τέσσερις συνελήφθησαν μετά την έβδομη κατά σειρά κατάθεση που έδωσε τη Δευτέρα η 12χρονη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στην ΓΑΔΑ. Ένας 63χρονος, ένας 82χρονος, ένας 43χρονος, αλλοδαπός κι ένας 46χρονος, αλλοδαπός, επίσης.

Ο 63χρονος που είχε καταγγελθεί από τον πατέρα ανήλικης πως της έστελνε φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο και της ζητούσε «ερωτικό ραντεβού», είχε συλληφθεί πριν από μερικές ημέρες στην Ομόνοια.

Τότε, αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο η 12χρονη από τον Κολωνό όταν είδε το πρόσωπό του στα ρεπορτάζ, τον αναγνώρισε ως έναν από τους άνδρες που είχαν έρθει σε επαφή μαζί της, γεγονός που οδήγησε τελικά στη σύλληψη του.

Ο δικηγόρος του 63χρονου δήλωσε: «Λάβαμε γνώση της κατηγορίας, κατηγορούμεθα ότι έναντι αμοιβής 70 ευρώ, επιδιώξαμε την ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη, αρνούμαστε βέβαια την κατηγορία».

Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

«Τον νάρκωνε και τον βίαζε»

Σοκ προκαλεί μία ακόμα φρικιαστική υπόθεση παιδεραστίας.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 50χρονο ο οποίος κατηγορείται πως για διάστημα τριών ετών, βίαζε έναν ανήλικο αφού προηγουμένως του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά την καταγγελία του ανηλίκου και οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν σπίτι του μεταξύ άλλων :

*159 ναρκωτικά χάπια
*1,25 γραμμ. κοκαΐνης
*3,36 γραμμ. Μεφεδρόνης
*13 σκληρούς δίσκους και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών
*καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες
*αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε πως ο 50χρονος παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Άλλες δύο συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού

Σε ακόμη δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν άντρα με καταγωγή από την Αλβανία και έναν άλλον άντρα με καταγωγή από το Πακιστάν, οι οποίοι αναμένονται να οδηγηθούν στις δικαστικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε περισσότερες από 30 συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης.megatv.com