Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Greek Mafia αποδίδει η αστυνομία τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό, καθώς η σχέση των θυμάτων με κυκλώματα της νύχτας, αλλά και ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε το χτύπημα παραπέμπει σε «συμβόλαιο θανάτου».

Μάλιστα όπως έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν οι δράστες μετά το χτύπημα έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκαν σε μία προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη τους.

Η Αστυνομία είχε ενημερώσεις από ανθρώπους της νύχτας πως πρόκειται να γίνει δολοφονική επίθεση εναντίον τους και ειδικά του 35χρονου που είχε κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις.

Ο 35χρονος είχε κληθεί στην Ασφάλεια τον περασμένο Οκτώβριο για «φιλικές συζητήσεις» με τους αστυνομικούς αλλά η τακτική αυτή σταμάτησε τους τελευταίους μήνες.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες πως υπήρχε βεντέτα μεταξύ του 35χρονου και ανθρώπων της νύχτας και πως υπήρξε σχέδιο δολοφονίας τους άνδρα.

Η συγκεκριμένη δολοφονία συνδέεται με άλλες δύο δολοφονίες επιχειρηματιών που είχαν γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο και οι Αρχές θεωρούν πως υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των υποθέσεων.

megatv.com