Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να βρουν ποιός ήταν αυτός που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης κοπελας.

Η Ιζαμπέλα, καταρρακωμένη από τον θάνατο της παιδικής της φίλης, μίλησε για την φιλία των δύο κοριτσιών αλλά και για τον χαρακτήρα της 27χρονης.

«Δεν της άξιζε αυτό. Είναι σαν ένα κακό όνειρο. Ήμασταν οι καλύτερες φίλες, γνωρίζαμε η μία την άλλη, εδώ και 14 χρόνια. Ήταν ένα πολύ «ανοιχτό» άτομο, και τη συμπαθούσαν όλοι. Ταξίδευε σε πολλές χώρες. Για εκείνη ήταν εύκολο να βρει δουλειά παντού. Ήταν το πιο ευγενικό άτομο που ήξερα, πολύ πιστή στο αγόρι της και αγαπιόντουσαν πολύ. ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν είχε συμφωνήσει για τη δουλειά στο ξενοδοχείο από πριν, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι πήγε διακοπές και όταν έφτασε εκεί, βρήκε αυτή τη δουλειά τυχαία», είπε αρχικά.

«Ήταν πολύ χαρούμενη για την δουλειά της στην Κω, και όταν τη ρώτησα αν θα μείνει εκεί για καιρό μου είπε: “Ιζαμπέλα έλα εδώ, γιατί μετά από 2-3 βδομάδες ή μετά από έναν μήνα μπορεί να μην είμαι εδώ, γιατί μου αρέσει να ταξιδεύω και δε μπορώ να μείνω για παραπάνω από δύο μήνες. Ίσως πάω και σε άλλη χώρα”», συμπλήρωσε η Ιζαμπέλα.

Για την επικοινωνία που είχαν οι δύο φίλες ανέφερε πως, «Μιλούσαμε κάθε μία ή δύο βδομάδες. Τελευταία φορά μιλήσαμε στις  Ιουνίου. Η Αναστάζια βρισκόταν στην παραλία και χαλάρωνε, είχε ρεπό από τη δουλειά της κι μου έλεγε ότι οι άνθρωποι στο νησί είναι καλοί και δεν είναι επικίνδυνα εκεί. Μου είπε ακόμα: “Έλα σε εμένα στην Ελλάδα. Έχω καλή δουλειά και μπορώ να σε βοηθήσω και εσένα να βρεις”. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους γονείς της Αναστάζια. Νομίζω ότι η μητέρα της χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να μιλήσει».

Η Ιζαμπέλα αποκάλυψε πως μίλησε και με το αγόρι της 27χρονης.

«Ήρθα σε επαφή με το αγόρι της Αναστάζια, που είναι και αυτός φίλος μου και χρειάζεται επίσης χρόνο για να μπορέσει να μιλήσει. Ήταν το καλύτερο κορίτσι που ήξερα. Δεν θα βρω ξανά κάποια σαν εκείνη. Ήταν η καλύτερη για μένα, σαν αδερφή μου και η ζωή μου θα αλλάξει φυσικά από εδώ και πέρα», τόνισε κλείνοντας.megatv.com