Απολαύσαμε την στέψη της ομάδας του Γκουαρντιόλα παρέα με τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον Τραϊανό Δέλλα και λαχταριστά burgers.

Ο τελικός του Champions League αποτελεί το σπουδαιότερο ετήσιο event κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Το Gazzetta, το μεγαλύτερο αθλητικό site της χώρας, το γνωρίζει πολύ καλά, για αυτό οργάνωσε ένα special event για δέκα τυχερούς με το plus one τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό του Σταδίου Ατατούρκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στο πλευρό του αυτή τη βραδιά είχε την Novibet, την Hellmann’s, την Broilking και το κρεοπωλείο Μέγγουλης. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

(Κούπες που δημιούργησε η Blue Lab Piraeus για τη βραδιά με 3D printers)

...

Όλα ήταν έτοιμα, από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στο House 124 όπου φιλοξένησε την μεγάλη βραδιά. H γιγαντοοθόνη με τους κύβους της Novibet, oι sauce της Hellmann’s και οι ψησταριές της Broilking, όπου οι άνθρωποι του Μέγγουλη θα έψηναν τα burgers και τα hot dogs που θα απολαμβάναμε αργότερα.

Από τις 20:30 που άνοιξαν οι πόρτες του χώρου δημιουργήθηκαν πηγαδάκια με συζητήσεις που αφορούσαν τον αγώνα: θα καταφέρει ο Γκουαρδιόλα να σηκώσει για πρώτη φορά το Champions League χωρίς να έχει στη διάθεσή του τον Μέσι ή η Ίντερ θα σηκώσει την τέταρτη κούπα της; Τι απόδοση δίνει η Novibet να σκοράρει ο Χάαλαντ;

...

Σύντομα, οι τυχεροί αναγνώστες του Gazzetta που είχαν κερδίσει πρόσκληση για την συγκεκριμένη βραδιά, ήρθαν αντιμέτωποι με μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη. Τις «πύλες» του House 124 πέρασαν δύο legends του ελληνικού ποδοσφαίρου, από την ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004 στην Πορτογαλία: ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Τραϊανός Δέλλας.



gazzeta.gr