Η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί, καταγράφηκε από κάμερα σε σουβλατζίδικο της περιοχής.

Η κοπέλα περιφέρεται μέσα στο χώρο, όταν φαίνεται να δέχεται ένα τηλεφώνημα και στη συνέχεια φεύγει.

Στο ίδιο κατάστημα, μια μέρα μετά καταγράφει τον ομοεθνή σύντροφο της κοπέλα, ο οποίος την αναζητεί. Αγωνιώντας, δείχνει στους υπαλλήλους φωτογραφία της, προσπαθώντας να βρει ένα στοιχείο για να την εντοπίσει.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία ώρα με την ώρα κορυφώνεται.

Το ένα στοιχείο μετά το άλλο δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Στο νησί έφτασε κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών μετά την προσαγωγή ενός 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος τον οποίο συνάντησε η κοπέλα.

Βρέθηκε το κινητό της

Αυτό είναι το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης. Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι, ένας πολίτης το εντοπίζει τυχαία πεταμένο στο Μαρμάρι, σε ένα οίκημα. Ειδοποιεί την αστυνομία, η οποία και επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τη συσκευή της αγνοούμενης.

Τα ίχνη της κοπέλας έσβησαν το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και την είδαν τελευταία φορά να φεύγει με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Όπως αποκαλύπτει στο MEGA, ένας κάτοικος της περιοχής είδε περίεργες κινήσεις στην περιοχή εκείνο το βράδυ.

«Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με ένα φακό δεξιά, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Μέσα στο σκοτάδι ένας φακός δύο τρία δευτερόλεπτα και έσβησε. Εκεί λέω πώς γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε. Ένα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω φαινότανε ότι ήταν από τηλέφωνο. Σαν να είχε κάποιο εμπόδιο να ανάψει να δει και να σβήσει».

Βρέθηκε γενετικό υλικό

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την οικία του 32χρονου και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στην οικία του 32χρονου βρέθηκαν μία γυναικεία μπλούζα, καθώς και ξανθές τρίχες, τις οποίες οι αρχές ελέγχουν αν ανήκουν στην εξαφανισμένη κοπέλα. Υποψίες κίνησαν στις Αρχές και αμυχές που φέρει ένας εκ των συγκατοίκων του 32χρονου.

Οι Αρχές ερευνούν τα πάντα

Από τη στιγμή που εντοπίστηκε το τηλέφωνο της 27χρονης πεταμένο σε χωράφια στο Μαρμάρι, σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Αστυνομία και Πολιτική Προστασία αυτή τη στιγμή ελέγχουν όλα τα πηγάδια σε μια απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το σημείο.

Αστυνομικοί, άντρες της πολιτικής προστασίας και εθελοντές, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και drone, χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε η 27χρονη, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν στοιχεία.

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της 27χρονης

Σήμερα το πρωί οι Αρχές σήμαναν συναγερμό μετά από μία νέα πληροφορία. Σύμφωνα με αυτήν, κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού τον έχει καταγράψει δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση να τρέχει στον παράλληλο δρόμο του σπιτιού του αναστατωμένος και γεμάτος στάχια. Μετά από 11 λεπτά γυρίζει σε πανικό.

Έτσι, οι Αρχές ψάχνουν από το πρωί σε πηγάδια και σε χωράφια, όπου οδηγεί ο συγκεκριμένος δρόμος.

Η μητέρα της 27χρονης θα φτάσει σήμερα με ιδιωτικούς ντεντέκτιβ.

megatv.com