Προφυλακιστέος

Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί είναι συντριπτικά εις βάρος του, ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με την κοπέλα, πολύ περισσότερο με την δολοφονία της.

«Δεν είχα σεξουαλική επαφή με την Αναστάζια. Πήγαμε σπίτι μου και ήπιαμε μπίρες. Στη συνέχεια την άφησα κοντά σε ταβέρνα στο Μαρμάρι. Από εκεί θα την έπαιρνε ο σύντροφός της. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν την σκότωσα εγώ».

Τα στοιχεία εις βάρος του

Τα στοιχεία που βοήθησαν τις Αρχές να «δέσουν» τις κατηγορίες σε βάρος του είναι τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που τον δείχνουν το μοιραίο βράδυ να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του στο Μαρμάρι μαζί με την άτυχη κοπέλα, το εισιτήριο που είχε βγάλει μετά τη δολοφονία της για το Μπέργκαμο της Ιταλίας, αλλά και το στίγμα των κινητών τηλεφώνων θύματος και δράστη.

Μάλιστα, λίγο μετά τη δολοφονία της 27χρονης στις Αλυκές, ο 32χρονος ψάχνει στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που κατέγραφε τις κινήσεις του, ενώ στην αναζήτηση ψάχνει τρόπους για να εξαφανίσει ίχνη πτώματος.

Η Αναστάζια βρήκε μαρτυρικό, ασφυκτικό θάνατο. Το άψυχο κορμί της είχε τοποθετηθεί σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών, ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή και σκεπασμένη με καλάμια, στάχυα και κλαδιά δέντρων σε θάμνο δίπλα από τον υγροβιότοπο στις Αλυκές, σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από το σπίτι του 32χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά της, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορούμενου.

Ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σε φυλακές εκτός του νησιού.megatv.com