Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς στη Λίγκα πριν την κλήρωση των Play Off απάντησε σε έντονο ύφος στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια, σκίζοντας το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που του πέταξε ο τελευταίος.

Αρχικά, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας στο ξεκίνημα της διαδικασίας ζήτησε τον λόγο και έκανε επίθεση κατά της ΑΕΚ! Ισχυρίστηκε πως η ΑΕΚ είναι αυτή που ευνοείται από τη διαιτησία, αλλά και ομάδες όπως ο Άρης, η Λαμία και η Κηφισιά, ενώ είπε πως αδικούνται ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Βόλος και ισχυρίστηκε ότι αδικούνται επίσης και ο Παναθηναϊκός, επικαλούμενος τις χθεσινές διαμαρτυρίες του Φατίχ Τερίμ, αλλά και ο ΠΑΟΚ…

Λόγω του ότι δεν ήταν συνεδρίαση Δ.Σ. αλλά διαδικασία κλήρωσης, συνεπώς δεν προβλέπονταν τοποθετήσεις, ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου προσπάθησε να τον διακόψει, αλλά αυτό συνέβη έπειτα από δυναμική παρέμβαση του CEO της ΑΕΚ, Γιώργου Κοσμά, ο οποίος σε έντονο ύφος τόνισε στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού:

«Αυτά να πας να τα πεις στην Φαίη Σκορδά, σε κανένα πρωϊνάδικο από αυτά που εμφανίζεσαι. Τέλος τώρα στις συκοφαντίες σου. Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ θέλεις δεν θέλεις θα την σέβεσαι. Θέλατε πρωταθλήματα από αυτά που ήσασταν μπροστά 25 βαθμούς από τον Νοέμβριο και δεν μπορείτε να χωνέψετε πως παίζεται στα ίσια πλέον, αλλά θα το χωνέψετε».

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας πέταξε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά με τον τελευταίο να παίρνει το 50άρικο, να το σκίζει και να του πετάει τα κομμάτια λέγοντας:

«Κόλλα το τώρα με ζελοτέιπ να το δώσεις σε κανέναν φουκαρά από αυτούς που περιμένουν να τους πληρώσεις ή σε κανένα ταξί να πάει στον εισαγγελέα να μεταφέρει αυτά που λες εδώ. Να τελειώνει τώρα εδώ αυτή η παρωδία».



gazzeta.gr