Ποδοσφαιριστής της Λαμίας είναι επίσημα ο Τόσιο Λέικ ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σε μία μεταγραφή που μπορεί να βοηθήσει στο παρών και στο μέλλον προχώρησε η Λαμία καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόσιο Λέικ για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης.

Ο 22χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Τοπ Ός (όπου ήταν συμπαίκτης με τον αδερφό του Βαγγέλη Παυλίδη, Βασίλη) και είχε συνολικά τρία γκολ και δύο ασίστ σε 24 ματς.

Παράλληλα αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Φέγενορντ με την οποία εντυπωσίασε στα μικρά κλιμάκια μέχρι την Κ21 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Φορτούνα Σιτάρντ (11 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ) και Μάαστριχτ (13 συμμετοχές, 3 γκολ και 5 ασίστ). Τέλος είναι διεθνής με την Κ17 Ολλανδίας όπου είχε τρία γκολ σε 9 ματς.

Να πούμε ότι στη Λαμία πιστεύουν πάρα πολύ στο ταλέντο του και θεωρούν ότι έχει αρκετά περιθώρια εξέλιξης για το μέλλον ενώ ήδη έχει όλες τις προδιαγραφές για να βοηθήσει την ομάδα στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (26-03-2001) Ολλανδό επιθετικό, Toshio Lake, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της TOP Oss στην Ολλανδία έχοντας 24 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Lake έχει αγωνιστεί στους νέους της SBV Excelsior και της Feyenoord. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Fortuna Sittard και μετά δόθηκε δανεικός στην MVV Maastricht απ’ όπου μετακόμισε στην ομάδα TOP Oss.

Επίσης ο Lake έχει αγωνιστεί 7 φορές στην Εθνική ομάδα U17 της Ολλανδίας

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!»



gazzeta.gr