Με νέες δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε τον απολογισμό της σεζόν για τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στον χαμένο τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε μια από τις πολλές εμφανίσεις του στον Τύπο της Ρουμανίας, ένα σύνηθες φαινόμενο κάθε καλοκαίρι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τα όσα είπε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη, έκανε τον απολογισμό της σεζόν 2022-23 και στάθηκε στον χαμένο τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά είπε:

«Ήταν μια φυσιολογική σεζόν για εμάς. Ούτε με θεαματικά πράγματα, ούτε με άσχημα. Όμως, αν κοιτάξεις μέσα από τα μάτια των οπαδών και του ιδιοκτήτη, που δεν έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τόσο καλά το φαινόμενο του ποδοσφαίρου, τα πράγματα δεν ήταν καλά. Έχω μιλήσει με το αφεντικό (σ.σ. τον Ιβάν Σαββίδη), είναι στο σπίτι του.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου, είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Έχω βρεθεί σε 11 τελικούς και έχασα τους τέσσερις, Αυτός ο τέταρτος όμως, ήταν και ο πιο επώδυνος. γιατί στο 6ο λεπτό βρεθήκαμε με παίκτη παραπάνω. Στο 28ο λεπτό δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, από τότε αρχίσαμε να παίζουμε με μία αλυσίδα στο λαιμό μας. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος, γιατί ήταν ένα τρόπαιο στα χέρια μας. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε!.

Υπήρχαν μεγάλα πολιτικά συμφέροντα, υπήρχε και η ιδέα να μποϊκοτάρουν τον τελικό του κυπέλλου για να επιτεθούν στην Ομοσπονδία. Στο Ολυμπιακό στάδιο, στην Αθήνα δεν ήθελαν, στον Βόλο δεν ήθελαν, ούτε στην Κρήτη. Η ιδέα να γίνει ο τελικός στο εξωτερικό εξετάστηκε, αλλά ο δήμαρχος Βόλου συμφώνησε τελικά να διοργανωθεί εκεί ο τελικός. Η ΑΕΚ ήταν αντίθετη στο να πάει στο Βουκουρέστι, έτσι το κατάλαβα».

gazzeta.gr