Αρκετά ήταν τα ευτράπελα στην “μαραθώνια” αναμέτρηση του Κορεντίν Μουτέ με τον Τσουτσένγκ Σανγκ, με τον Κινέζο τελικά να παίρνει τη νίκη, αλλά τον Γάλλο να προσπαθεί να…κλέψει ως συνήθως την παράσταση. 

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Μουτέ διαμαρτυρήθηκε στην umpire chair επειδή δεν του επέτρεπε να πιει καφέ. “Δεν έχει σημασία που παίζουμε, δεν παρέχουμε καφέ”, είπε η διαιτήτρια στον Γάλλο, ο οποίος απάντησε: “Γιατί δεν παρέχετε καφέ; Επιτρέπετε τις μπανάνες, τα τζελ. Δεν ζήτησα χαβιάρι.”

Ακούγοντας το διάλογο, μια φίλαθλος από την εξέδρα προσφέρθηκε να δώσει τον καφέ της στον Γάλλο, ο οποίος τον πήρε και άρχισε να πίνει μέχρι που επενέβη ο επιδιαιτητής για να ηρεμήσει την κατάσταση. 

Ωστόσο, αυτό ήταν ένα από τα πολλά περιστατικά που σημειώθηκαν στον αγώνα, με το κορυφαίο να είναι η στιγμή που ο Γάλλος σέρβιρε στο 5/5 του tie-break στο decider set με τη ρακέτα να του φεύγει από τα χέρια και τον Κινέζο να φτάνει σε ένα εύκολο match-point! 

To παιχνίδι ωστόσο δεν κρίθηκε από αυτόν τον πόντο με τον Σονγκ να παίρνει την πρόκριση λίγο αργότερα με 6-7(9), 6-2, 7-6(10) μετά από 3 ώρες και 57 λεπτά! 





tennis24.gr