Για τη βελτίωση της πνευματικής του κατάστασης, αλλά και τον επερχόμενο αντίπαλό του στον τελικό του Mutua Madrid Open μίλησε ο Αντρέι Ρούμπλεφ στην on court συνέντευξή του, λίγο μετά τη νίκη επί του Τέιλορ Φριτς με 6-4, 6-3.

-Η ψυχική σου δύναμη ήταν τόσο εντυπωσιακή. Αυτό ήταν το κλειδί αυτή την εβδομάδα;

“Σίγουρα. Πνευματικά ένιωσα πολύ καλύτερα. Μπόρεσα να αποδώσω καλύτερα βάζοντας τα συναισθήματα στη σωστή κατεύθυνση. Αυτό με βοήθησε ώστε να είμαι στον τελικό. Χωρίς αυτό, δε θα είχα φτάσει ως εδώ.”

-Θα είσαι το φαβορί γιατί παίζεις μ’ έναν εκτός του Top-30. Σου αρέσει να είσαι το φαβορί ή απλά μισείς που το λέω αυτό;

“Δεν το βλέπω έτσι. Γιατί ξέρω ότι ο Φελίξ ήταν στο Top-10. Μπορεί να μην έπαιξε για λίγο πέρυσι, όμως τώρα παίζει όλο και καλύτερα. Παίξαμε στην αρχή της σεζόν και είχα σώσει πάρα πολλά MP. Παραλίγο να με νικήσει.

Στους προηγούμενους αγώνες με κέρδισε. Μετά ο Λεχέτσκα με κέρδισε στον τελευταίο μας αγώνα στο Indian Wells, και μάλιστα στα 2 set. Δεν κοιτάω ποτέ την κατάταξη γιατί ξέρω τα παιδιά και πώς παίζουν. Το να κρίνεις από την κατάταξη στο τένις δεν λειτουργεί.”



tennis24.gr