Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας μετά από την εύκολη νίκη επί της Μέγκα Μπάσκετ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε πως η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ρίξει όλο το βάρος στην Αδριατική Λίγκα και το 103-73 επί της Μέγκα Μπάσκετ ήταν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου θα βρεθεί ο νικητής του ζευγαριού Παρτιζάν Μπουντούτσνοστ.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων»: «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα, απέχουμε από τους τελικούς, δεν θέλω να σκέφτεστε αυτά τα ματς τώρα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρο πως χρειαζόμαστε το κοινό μας, όπως επίσης χρειαζόμαστε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Γι’ αυτό και ζητάω από τους παίκτες μου να μην κάνουν λάθη, να βρίσκουν τον καλύτερο τρόπο για να επιτεθούν, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε θέλω να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ακόμα και στις προπονήσεις. Στα παιχνίδια δείχνουμε πώς προπονούμαστε».



gazzeta.gr