Την πρεμιέρα του στο Mallorca Championships θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη (28/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που είχε bye στον 1ο γύρο, και θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από τον 2ο γύρο.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά και κάτοχος του περσινού τίτλου, θα αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Χάνφμαν στο πρώτο του παιχνίδι στη Μαγιόρκα, με την αναμέτρηση να ξεκινά μετά τις 16:30 GR, καθώς είναι η 3η κατά χρονική σειρά στο κεντρικό κορτ.

Ο 31χρονος Γερμανός, αλλά και No48 του κόσμου στον 1ο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο του Αργεντινού Πέδρο Κατσίν με 6-2, 6-1 μετά από 61 λεπτά αγώνα, και θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Στέφανο σε επίπεδο κυρίως ταμπλό στο Tour.

Έχουν παίξει αντίπαλοι στα προκριματικά του Wimbledon το 2017, με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί στα δύο tie-break με 7-6(5), 7-5(5), ενώ ένα χρόνο νωρίτερα, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στο τουρνουά της ITF στην Αυστρία, ο Γερμανός είχε επικρατήσει με 6-4, 6-4.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους αγώνες του ημερήσιου προγράμματος στη Μαγιόρκα, πρώτοι στο κεντρικό κορτ θα μπουν οι Αρτούρ Ρίντερκνεχ και Κονστάντ Λεστιέν (13:00 GR), ενώ τη σκυτάλη θα πάρουν οι Κρίστοφερ Έουμπανκς και Μπεν Σέλντον στον Αμερικανικό “εμφύλιο” (15:00 GR).

Το πρόγραμμα θα κλείσει το ματς ανάμεσα στον 41χρονο Ισπανό, και παρτενέρ του Τσιτσιπά στα διπλά του ATP 250 τουρνουά, Φελιθιάνο Λόπεζ, κόντρα στον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον (18:00 GR). Ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα είναι και ο επόμενος αντίπαλος του Έλληνα κορυφαίου του ταμπλό, εφόσον προκριθεί και αυτός στα προημιτελικά.




tennis24.gr