Λατρεύει να ζει στα… άκρα

Όλα του τα συναισθήματα σε υπερθετικό βαθμό. Ο Λεσόρ δεν κρύβει ποτέ όταν χαίρεται, όταν λυπάται, όταν εκνευρίζεται ή όταν θέλει να τα… σπάσει όλα. Στον μέγιστο βαθμό η χαρά, στον μέγιστο η λύπη. Στην Παρτίζαν αυτό έγινε πασιφανές. Το δέσιμο με τους «ασπρόμαυρους» της εξέδρας ήρθε αβίαστα.

Ο Γάλλος έπαιρνε στα χέρια το μεγάφωνο και έδινε το έναυσμα για μέθη, αναγκάζοντας μία κερκίδα να ζει στα… κόκκινα, τα χρώματα που απεχθάνεται να βλέπει. Αγκαλιά στις χαρές, μαζί με τον καλό του φίλο, Κέβιν Πάντερ. Μπροστάρης και στα δύσκολα, δεν άντεχε να τον βλέπει περικυκλωμένο από τους Ισπανούς στη Μαδρίτη, μπαίνοντας στη «μάχη» της υπεράσπισής του, με τρόπο εν μέρει άκομψο, κατακριτέο αλλά και ένα ποτάμι από συναισθήματα έτοιμο να διαλύσει κάθε φράγμα.

Οι εικόνες στη Σερβία του ήταν ξένες, αλλά οι φίλοι της Παρτίζαν του έδιναν όπως τόνισε δύναμη. Η ηρεμία της θάλασσάς χρειάζεται ένα βότσαλο για να διαταραχθεί. Ο Λεσόρ βρήκε πολλά περισσότερα στο Βελιγράδι και θέλει να τα ξαναπετύχει στο διάβα του, ως μέλος του Παναθηναϊκού. Ο ενθουσιασμός του ΟΑΚΑ για εκείνον αποτελεί πια τον τόπο έκφρασης και ο ερχομός του Αταμάν του δίνει έξτρα κίνητρο για να παραμείνει ο… ιπτάμενος πειρατής της EuroLeague στα 27 του. Μερικοί θησαυροί δεν είναι ασήμι και χρυσός.

Ο Λεσόρ με το συμβόλαιό του εξασφάλισε και τα δύο, για να γίνει από τον Οκτώβριο ο κάπτεν του «πράσινου» μαργαριταριού.



gazzeta.gr