Ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους στα διπλά του Mallorca Championships οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Μπαρτ Στίβενς, και μένουν πρόωρα εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση.

Το ελληνολλανδικό δίδυμο ηττήθηκε από τους No2 του ταμπλό, Σαντέρ Ζιλ και Ζοράν Βλιγκέν, με 7-6(5), 5-7, 10-7, έπειτα από μία ώρα και 43 λεπτά αγώνα, και αποκλείστηκαν από τα διπλά του ATP 250 τουρνουά στην Ισπανία.

Το 1ο set ήταν ιδιαιτέρως κλειστό χωρίς κανένα break, και κρίθηκε στις λεπτομέρειες του tie-break, όπου μετά από 10 λεπτά το δίδυμο του 22χρονου Έλληνα κέρδισε με επιμέρους σκορ 7-5 (7-6(5).

Το 2ο μέρος κυλούσε όπως και το προγενέστερο set, όμως στο 12ο game οι Βέλγοι αποσόβησαν ένα δεύτερο tie-break πραγματοποιώντας break, και έστειλαν το ματς στο super tie-break για να κριθεί εκεί ο νικητής (7-5).

Μετά από μία ολιγόλεπτη “μάχη”, Ζιλ και Βλιγκέν κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στους 10 πόντους (10-7) και να ολοκληρώσουν την ανατροπή, για να αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο τους είτε τους Αμερικανούς Λάμονς/Γουίθροου, είτε τους Αυστραλούς Κούμπλερ/Σάβιλ.

Θυμίζουμε, πως στη μάχη των διπλών θα μπει αργότερα μέσα στη μέρα (18:00 GR) και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα συνεργαστεί με τον Φελιθιάνο Λόπεζ, για να αντιμετωπίσουν τους Νο1 του ταμπλό, Σαντιάγο Γκονζάλες (Μεξικό) και Εντουάρντ Ροζέρ-Βασελάν.




tennis24.gr